info regio

IUN

24

2015

A fost aprobat POR 2014-2020!

Marți, 23 iunie a.c., la Bruxelles, a fost semnată decizia Comisiei Europene de adoptare a Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020. Evenimentul a avut loc în prezența doamnei Corina Crețu, comisarul european pentru politica regională, și a doamnei Sevil Shhaideh, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice.

Potrivit documentului aprobat, noul POR va continua să finanțeze investiții din perioada 2007-2013, astfel: infrastructură socială, de sănătate şi educaţională, IMM-uri, drumuri județene și turism, dar va finanța și noi categorii de proiecte față de programul precedent: reabilitarea termică a clădirilor publice, lucrări de cadastru și centre de transfer tehnologic. Programul Operațional Regional 2014-2020 a fost elaborat pe baza nevoilor de dezvoltare a României, identificate prin analize şi studii regionale (Planurile regionale de dezvoltare) și din documentele strategice naționale și europene conexe.

Documentul oficial  poate fi consultat pe website-ul nostru - www.adrmuntenia.ro, secţiunea Planificare regională şi parteneriate > Programul Operaţional Regional http://www.adrmuntenia.ro/static/832/programul-operational-regional-2014--2020.html, precum şi pe pagina programului – www.inforegio.ro.

Mai multe detalii despre evenimentul de la Bruxelles găsiți pe site-ul Autorității de Management, www.mdrap.ro

 

inapoi la Stiri

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_close() in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php:231 Stack trace: #0 {main} thrown in /var/www/regio.adrmuntenia.ro/index.php on line 231